3 redenen waarom betonnen bloempotten voordeel leveren

3 redenen waarom betonnen bloempotten voordeel leveren

Bloempotten moet je hebben als je een liefhebber van bloemen bent. Wat klinkt dit flauw! Maar het is gewoon waar. Als je jouw mooie bloemen in een emmer overzet, is het mooie er vanaf. Bij mooie bloemen past gewoon een mooie pot. Tegenwoordig gaat men er toe over om de bloemen in betonnen potten te doen. Dit staat niet alleen chique maar het kan echt voordeel hebben.

Betonnen potten zijn duurzaam

Betonnen bloempotten zijn misschien wat duurder in de aanschaf dan de potten van plastic waar wij het overigens mee doen. Echter, zijn ze duurzamer omdat ze moeilijker een barst krijgen. Ook spelen weersomstandigheden zoals droogte of kou een minder belangrijke rol bij het behouden van de kwaliteit van jouw potten.

bloempot van beton
De voordelen van een betonnen bloempot

Chique uiterlijk

Vaak hebben betonnen potten een iets wat chique uitstraling. Meer nog vanwege het gewicht doen die vaak genoeg denken aan iets dat veel meer kost. Ook de afwerking kan het duurder en veel chiquer doen lijken dan het in feite is. Als je die nou in de tuin plaatst, in de voorkamer of op kantoor, aan de hand van hoe en waar je hem plaatst zal diens uitstraling bepaald worden

Opnieuw verven

Wat het allemaal leuk maakt om een betonnen bloempot te hebben is dat je zelf aan de slag kunt met verven van je liefhebbende pot. Je kunt hem vooraf in een bepaalde kleur of print bestellen. Denk aan de mooie bonze kleur die goed samengaat met de kleur van je woning of een bepaalde huisstijl. Of de tijgerprint voor een exotische look. Dit bepaal je zelf. Maar je kunt hem ook in natuurlijke kleur bestellen en als doe- het- zelver of knutselaar zelf aan de slag met het leuk voor jou leuke project.
Ben je dus een echte plantenliefhebber en wil je jouw tuin, woonhuis of kantoortje voorzien van bloempotten? Kies dan een betonnen bloempot omdat je er veel meer mee kunt doen dan gewoon het hebben van een potje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *