De perfecte tafel van steigerhout en staal

De perfecte tafel van steigerhout en staal

De eettafel is voor iedereen belangrijk in huis. Een tafel waaraan iedereen kan zitten. Maar hoe bepaal je de ideale tafel voor jouw interieur? Dit is een keuze die je niet zomaar maakt. Immers, een eettafel is bepalend voor het interieur. Je wilt investeren in kwaliteit en luxe. Een tafel die passend is en waar je langdurig plezier van hebt. 

De vorm en grootte van de tafel 

Je start met het bepalen van de grootte van je tafel. Heb je een grote familie of komt er vaak veel visite over de vloer? Dan heb je natuurlijk een grote tafel nodig. Maar welke grootte is dan voldoende voor het aantal mensen? Je kunt hiervoor elk persoon de ruimte geven van 70 centimeter en dit dus keer het aantal mensen doen. Kies voor je een ronde tafel, dan moet je natuurlijk er op een andere manier rekening mee houden. Ook hiervoor is een vuistregel te hanteren. Ga je voor een tafel van vier personen? Dan kies je voor een diameter van 120 centimeter, wil je bijvoorbeeld 5 tot 6 personen plaatsen aan de tafel, dan ga je voor ene diameter van 160 centimeter. 

Houd ook altijd rekening met extra mensen. Zo weet je zeker welke grootte te allen tijde perfect is. 

Steigerhout en staal 

Steigerhout staat garant voor kwaliteit. Het is hout van kwaliteit dat jarenlang mee gaat. Bovendien is het ook nog eens zeer milieuvriendelijk. Het hout wordt eerst gebruikt in de bouw, waarna meubelmakers er leuke meubels van maken. Dit hout met karakter combineert goed met staal en maakt daarmee ook direct de ultieme woontrend; de industriële tafel. De stalen onderstellen zijn langdurig mooi, maar kunnen op termijn ook makkelijk worden vervangen. Net zoals een steigerhouten tafelblad. 

steigerhouten tafel
Voorbeeld steigerhouten tafel

Langdurig plezier 

Langdurig plezier een industriële eettafel met steigerhout en staal kun je verzekeren door de juiste behandeling. Een nanocoating zorgt ervoor dat je een beschermlaag creëert. Deze weert vocht en vuil. De stalen poten zijn te sealen met een poedercoating. De poedercoating vertraagt het oxidatieproces en zorgt ervoor dat je minder last hebt van roest. Maar compleet voorkomen doe je nooit. Het scheelt dat een industriële tafel makkelijk vervangbare onderdelen heeft. 

Ga altijd voor maatwerk 

Een industriële tafel met steigerhout en staal is gemakkelijk online op maat te bestellen. We raden je ook aan om hiervoor te gaan. Een tafel op maat is niet alleen slim als het gaat om hoeveel personen je wilt plaatsen, maar ook voor de lange termijn is het slim. Je kunt vaak behandelingen toevoegen die de levensduur van jouw tafel vergroten. Dit maakt onderhoud ook makkelijker. 

Bovendien bieden veel webshops extra’s bij maatwerk. Denk aan een mooie kleur of een bijpassend bankje. Alles zodat jij een unieke mooie tafel hebt, waar je langdurig plezier van hebt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *