Een toilet laten renoveren?

Een toilet laten renoveren?

Wellicht heb je onlangs je eerste koopwoning gekocht en het toilet is hoog nodig aan vervanging toe. Of je woont al voor een lange tijd in je huidige woning, maar merkt nu ook dat het kleinste kamertje van het huis een opfrisbeurt kan gebruiken. In beide gevallen doet het je zeker goed om binnenkort je toilet te laten renoveren. In een relatief korte tijd kun je een volledig nieuwe uitstraling aan het toilet geven en ziet deze ruimte in huis er weer als nieuw uit!

 

Het begint bij het uitzoeken van het tegelwerk

 

Is ook het tegelwerk aan de wand en de vloer aan vervanging toe? Dan is het verstandig om je goed te gaan oriënteren. Vandaag de dag is er namelijk een onwijs gevarieerde keuze als het op de tegels aankomt. Wil je wel of geen tegelwerk tegen de muur? En zo ja, moeten het dezelfde fraaie grijze tegels zijn als op de vloer, of pak je uit met een leuk printje in de vorm van een hexagon tegel? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden en voor ieder budget zijn er meer dan genoeg opties.

 

Stijlen interieur toilet
Er zijn verschillende stijlen mogelijk om je toilet weer te laten stralen

Houd rekening met het stucwerk

 

Kies je ervoor om de huidige tegels van de muur te slopen, let er dan wel op dat je extra kosten kwijt bent aan het stucwerk. Je wilt immers dat je muren en het plafond een strakke uitstraling hebben en perfect op het interieur van je woning aansluiten. Is de basis gelegd en weet je of je voor stucwerk of tegels gaat? Dan wordt het tijd om je toilet het fonteintje uit te zoeken. Van landelijk tot aan industrieel, op het gebied van het sanitair kies je uit verschillende stijlen en kleuren. Kies jij voor een zwart of een wit toilet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *