Verwijder een wespennest zo snel mogelijk

Verwijder een wespennest zo snel mogelijk

Een wespennest op de werkplaats kan ontzettend vervelend zijn. Niet alleen voor de medewerkers van je aannemersbedrijf, maar zeker ook voor de (toekomstige) woningeigenaar. Reden genoeg om een wespennest zo snel mogelijk te laten verwijderen! Het is afhankelijk van de situatie, wie verantwoordelijk is voor de verwijdering hiervan. Is de woning al bewoond? In dat geval zal een woningeigenaar in veel gevallen naar een oplossing zoeken. Mocht de woning nog in aanbouw zijn, dan kun je deze verantwoordelijkheid als aannemersbedrijf nemen. Er zijn verschillende redenen, die maken dat de wespennesten in een vroeg stadium bestreden moeten worden om erger te voorkomen.

Grote kans op wespensteken tijdens werkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden op een bouwplaats kunnen de wespen zich al snel in het nauw gedreven voelen. De wespen worden hierdoor agressief en zullen medewerkers mogelijk steken. Iets wat je voorkomt, door het wespennest in een vroeg stadium te laten verwijderen. Daar komt bij dat het nest steeds groter zal worden. Aan het eind van het jaar, als de temperatuur daalt, sterven veel van de werksters in het nest. De jonge koningin zal echter in leven blijven en een volgend jaar aan een nieuw nest beginnen. Ook dit is een belangrijke reden om de wespen te bestrijden.

een wespennest verwijderen
een wespennest verwijderen

Professionele hulp bij bestrijding van een wespennest

Wanneer je zoekt naar een klantgerichte oplossing bij de aanwezigheid van een wespennest, is het raadzaam om een professionele partij in te schakelen. Zelf een wespennest verwijderen is niet alleen bijzonder lastig. De kans op een wespensteek is hierbij ook groot! De sprays die je in de winkel koopt zijn vaak niet effectief en doden lang niet alle wespen in het nest. Professionele ongediertebestrijders beschikken over de kennis, ervaring en hulpmiddelen om deze klus op de juiste wijze aan te pakken. Informeer eens bij een ongediertebestrijder in de buurt, hoe deze jou kan helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *