Eigenschappen van Trimetal verf

Eigenschappen van Trimetal verf

Trimetal verf is voor de schilder die weet hoe hij het aan moet pakken. Deze speciale bouw verven zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een perfect resultaat. Met Trimetal verf kun je elk materiaal beschilderen want de verf heeft alle eigenschappen en is in allerlei soorten, maten en kleurtinten verkrijgbaar. Naast dat Trimetal verf verkrijgbaar is organiseert Trimetal ook nog eens leuke leerzame evenementen voor vakschilders die allen passie in hun vak delen. Tijdens deze dagen wordt vooral praktijkgerichte kennis opgedaan. De verf is op allerlei materialen toepasbaar. Denk aan binnenmuur verf, plafonverf, coatings, lakken, bescherming van muren en hout etc. Ook geeft Trimetal adviezen over de toepasbaarheid van haar verven op technisch vlak. Daarnaast kan er passend advies worden gegeven omtrent kleur toepasbaarheid, renovatie, verbouwing en andere factoren omtrent schilderwerk.

Kenmerken van Trimetal verf

Soorten verf van Trimetal die verkrijgbaar zijn voor binnen, zijn onder andere Dialprim. Dit is een primer die een isolerende en waterdragende werking heeft. Deze primer is op basis van een acrylaat bindmiddel. Trimetal Rollatex verfsoorten, onder andere grondverf soorten hebben een hoge dekkingsgraad. De soorten van Magnatex zijn ook sterk en beschermend. Dit is verf speciaal voor een goede bescherming van een plafon bijvoorbeeld. Een isolerende muurverf van Isotop zorgt voor een extra goede isolatie van de muren. Satin van Magnatex is een schrobvaste zijde verf. Ook zijn alle soorten in zowel glans, mat als zijde glans structuren verkrijgbaar. Ook zijn er spray soorten, spuitbare verf die seizoen en schrobvast is. Buiten verven van Trimetal kunnen goed tegen extreme weersomstandigheden. De verf blijft zeer lang houdbaar op een oppervlak zoals hout of metaal. Buiten muurverf van de soort Trimetal Globatex is een goede keuze. Deze verven kenmerken zichzelf doordat ze slijtvast zijn, waterdragend, weerbestendig, schrobvast en vocht regulerend.

Trimetal kenmerken
Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Trimetal verf?

Kleuren kiezen

Voor de toepasbaarheid van de verf moet de gewenste kleur tot op de haar overeenkomen. Hiervoor zijn kleuren staaltjes van Trimetal in het leven geroepen. Er zijn meerdere soorten kleuren staaltjes, elk met een eigen kleurengroep. Zoals de color index 2, ACC naar RAL en de color facade, etc. Naast staaltjes is er ook en speciale Trimatal kleuren app. Deze heeft een handige tool namelijk een foto herkenning. Je maakt een foto van een mooie kleur en wilt de naam van de kleur weten. De app vertelt je vervolgens namens de kleurcode exact welke kleur het is. Op een website over kleuradvies kun je helemaal zelf de kleuren vorm gaan geven in een speciaal daarvoor ontworpen computerprogramma. Tot slot is er nog een klein kleuren instrument verkrijgbaar die kleuren meet op kleurcode. De Colorado van Trimatal helpt je zo de juiste kleurtoon te kiezen zonder enige afwijking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *