Hout is achterhaald, kies voor kunststof

Hout is achterhaald, kies voor kunststof

Kunststoffen deuren winnen steeds meer in populariteit, dit is natuurlijk niet voor niks. Ze zijn stukken lichter dan traditionele houten deuren, een stuk goedkoper dan glazen deuren en ook nog eens te verkrijgen in vele kleuren. Bij https://dhk.nl/ kennen ze al te goed de voordelen van kunststof deuren. Kunststof is een materiaal dat makkelijk te kleuren is, zo kun je de deuren in vrijwel alle kleuren krijgen die je wilt. Ook zijn kunststof deuren over het algemeen niet afschuwelijk duur. Een glazen deur bijvoorbeeld ziet prachtig uit, maar is vaak erg duur. Ook is deze niet praktisch met huisdieren jonge kinderen thuis. 

Deuren die staan voor veiligheid

De kunststof deuren van DHK zijn ook erg brandveilig. Kunststof is namelijk heel moeilijk ontvlambaar en het materiaal werkt zelfs zelfdovend. Ook is kunststof een erg sterk materiaal, deze zijn ook bij inbraken erg veilig. Men kiest daarom ook steeds vaker voor kunststof voordeuren. Houten deuren zijn vaak ook erg sterk en robuust, maar toch minder dan kunststof deuren is de laatste jaren gebleken. Daar komt nog eens bij kijken dat houten deuren vaak veel onderhoud nodig hebben, dit is bij kunststof deuren van DHK niet het geval. 

deuren van kunststof
Op zoek naar een nieuwe deur?

De energierekening laag houden met kunststof

Het gebruik van kunststof deuren en kozijnen leidt ook tot een lagere energierekening. Kunststof deuren van DHK en kunststof deuren in het algemeen, staan bekend om haar hoge isolatiewaarde. De isolatiewaarde is zelfs stukken hoger dan die van een houten deur en zelfs een aluminium deur. Dit houdt dus de kou buiten, wat goed is voor uw energierekening, maar dit betekent ook goede geluidsisolatie. Woont u in een drukke straat dan kunnen kunststof deuren dus ideaal zijn om geluidsoverlast tegen te gaan. Tevens zijn kunststof deuren beter voor het milieu, ze zijn erg duurzaam en gaan vele jaren mee. Ook is een kunststof deur 100% recyclebaar. Als ze worden afgebroken kunnen ze weer dienen als grondstof voor andere kunststof producten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *