Bree’s New World, vissen naar een van de mooiste meubels

Bree’s New World, vissen naar een van de mooiste meubels

Heb je al eens gehoord van Bree’s New World? Als dat niet het geval is, lees dan snel verder. Het is een merk dat woning spullen verkoopt. Het merk heeft al veel fans gecreëerd. Bree’s New World is een Nederlands merk dat meubels ontwerpt. Ze ontwerpen niet alleen de meubels, maar fabriceert de meubels ook zelf. Ze houden alles graag zelf in de hand voor een uitmuntend resultaat. Ze zijn erg kritisch van zichzelf en wil alleen het beste van het beste voor haar klanten. Bree’s New World staat bekend om haar variatie die ze weet aan te brengen aan haar meubels. Dit doet deze meubelfabrikant door te wisselen met ontwerp en de materialen die zij gebruiken. Deze meubelzaak durft het anders te doen, ze zijn brutaal en hebben lef, dit is ook terug te zien aan hun collectie. Ze houden rekening met trends, maar zijn zelf ook trendsetters. 

Trendsetters 

Niet alleen zijn ze een ontzettende trendsetter en durven ze dingen anders te doen, ze creëren ook nog veel banen in eigen land. Zo hebben ze ervoor gekozen om de fabriek in Nederland te plaatsen, dit in tegenstelling tot veel andere meubelfabrikanten. Veel meubelfabrikanten hebben ervoor gekozen om fabrieken te plaatsen in 3e wereldlanden om zo de productiekosten laag te houden. Dit gebeurt vaak onder erbarmelijke omstandigheden. Bree’s New World wilt daar niet aan meedoen en wil het volledige productieproces in eigen hand en eigen land houden. Zo houden ze rekening met haar eigen werknemers. Ze willen graag voor iedereen het beste. Alles wat in Nederland geproduceerd kan worden houden ze hier. Bovendien kunnen ze er dan voor zorgen om de kwaliteit te waarborgen. Ze worden niet verrast wanneer de producten aankomen en de kwaliteit toch niet is wat ze hadden gedacht. 

meubelen
Meubels maken je interieur

Vis en meubels

De meeste meubelmakers zijn van oudsher visboeren, zo ook de oprichter van Bree’s New World. De oprichter heette van Bree en hij verkocht vroeger haring. Alle materialen die nodig zijn voor het vissen, worden ook gebruikt om meubels van te maken. Het was dus vroeger vrij normaal om een visboer én meubelmaker te zijn. Toen meneer van Bree op weg naar Polen was, stuitte hij onderweg op een fantastische Franse collectie van vaten. Deze vaten waren gemaakt om cognac in op te slaan. Van Bree had hier in eerste instantie een andere bestemming voor bedacht. Hij moest de haring ergens in kwijt en dit leek hem de gepaste oplossing. De maker van deze cognacvaten was het hiermee oneens en raadde hem dit af. Bovendien zou de cognac smaak in de vissen gaan zitten en haringen met cognac smaak leek toch niet de ultieme beleving. Toen besloot van Bree deze vaten te gebruiken voor het maken van meubels. Dit beviel van Bree zo goed, dat hij de smaak te pakken kreeg in het maken van meubels. Zo is Bree’s New World ontstaan. Kijk voor het complete assortiment op DeRuijtermeubel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *