Waarom hexagon tegels kopen?

Waarom hexagon tegels kopen?

Je hebt vast wel een keuken, badkamer of woonkamer gezien met prachtige zeshoekige hexagon tegels. Hexagon tegels kopen, biedt een interessante look aan je interieur zonder de ruimte te druk te maken. Als je overweegt om je interieur opnieuw te ontwerpen, zijn hexagon tegels de ideale manier om een moderne stijl aan de ruimte te geven. Een zeshoekige tegel kan gebruikt worden voor zowel je muur als je vloer. Hexagon tegels kopen gaat goed in vrijwel iedere combinatie met je meubilair en decoraties. Vind je het ook moeilijk om te bepalen welke hexagon tegel te kopen? Houd goed rekening met de volgende dingen. 

Hexagon tegels kopen met luxe uitstraling of toch natuurlijk?

Het eerste dat je moet overwegen, is of je tegels met een luxe uitstraling wilt kopen of tegels met een natuurlijke sfeer. Beide soorten tegels kunnen prachtig staan. Wil je een natuurlijke sfeer? Natuurstenen tegels zijn vatbaarder voor vuil en vlekken. Ook vallen krassen vaak meer op. Denk er goed over na of keramische hexagon tegels kopen geen betere oplossing is. Heb je veel planten in je kamer, dan moet je ze vaak water geven. Op een keramische vloer is wat water morsen geen probleem.

Hexagon mozaïektegels

Er zijn veel verschillende winkels die hexagon mozaïektegels aanbieden. Deze tegels zijn verkrijgbaar in allerlei prints, kleuren en kwaliteitsklassen. Hexagon mozaïektegels zijn ideaal om je keuken of badkamer op te fleuren en er een echte blikvanger van te maken. Je kunt ze zowel op de vloer als op de wand plaatsen. Neem dit ook mee als je hexagon tegels kopen gaat.

tegels in woning
Hexagon tegels in woning plaatsen

Hexagon tegels in de badkamer

Bij de badkamer opknappen is hexagon tegels kopen een populaire keuze. Of je nu de hele badkamer opnieuw ontwerpt of alleen kleine updates doet, een hexagon tegel kan precies dat zijn waar je naar op zoek bent. Je kunt hexagon tegels gebruiken voor de vloer, maar ook voor een wand. Hexagon tegels passen goed in een moderne badkamer met een speelse uitstraling. Ben je op zoek naar een nieuw bad? Overweeg dan om hexagon vloertegels te plaatsen om het bad heen. Dit geeft jouw badkamer een klassieke, mediterraanse uitstraling. Ook kun je samenhang in je huis aanbrengen door in verschillende ruimtes dezelfde tegel te plaatsen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door dezelfde tegel die je hebt gebruikt in de badkamer, terug te laten komen in het toilet of in de hal.

Tegels en Laminaat voor de Beste Prijzen! – Tegels & Laminaat 

Hexagon tegels in de keuken 

Een andere plek waar zeshoek vloertegels populair zijn, is in de keuken. Dit is mogelijk als je een eenvoudige verbouwing doet om het uiterlijk van je keuken moderner te maken. Maar kan ook als je de keuken uitgebreid gaat verbouwen. Hexagon tegels kopen brengen de finishing touch waar je naar op zoek bent. Wil je het simpel houden? Denk eens aan een witte geglazuurde zeshoekige wandtegel tot aan het plafond. De witte geglazuurde wandtegel geeft een frisse schone blik aan de kamer zonder saai te zijn. Alles komt er bovendien goed bij uit, van gekleurde decoraties zoals een rode lamp, tot een groene plant op jouw aanrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *