Duurzame oplossingen levensduur woning

Duurzame oplossingen levensduur woning

Het verlengen van de levensduur van uw woning is heel belangrijk, en als dat duurzaam kan is dat natuurlijk wel zo fijn. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

1. Het schilderwerk

Het schilderwerk van uw woning is niet alleen voor de sier, het is ook erg belangrijk voor de levensduur van uw huis. Het beschermt het hout van uw woning tegen vocht en slijtage. Wij raden het aan om om de 5 jaar het schilderswerk van uw woning te vernieuwen de levensduur van uw woning op een duurzame manier te verlengen.

Duurzame oplossing levensduur woning
Het schilderwerk is ook erg belangrijk

2.Reinigen van het dak en de gevel.

Als u opzoek bent naar een duurzame oplossen voor het verlengen van uw woning, is het bijhouden van de gevel en het dak erg belangrijk. Het is namelijk zo dat uitlaatgassen, en ook sommige weeromstandigheden zoals regen en wind kunnen vervuiling, en op den duur schade, aanrichten aan de gevel en het dak van uw huis. Ook kunt zo u voorkomen dat er water in de stenen trekt, wat zich s´winters kan bevriezen. Als het water op deze manier in de gevel trekt, kan het lekkage veroorzaken.
Het is natuurlijk ook erg belangrijk om het dak goed te onderhouden, wij raden u aan het dak regelmatig na te laten kijken en te laten reinigen, algen en mossen kunnen namelijk voor veel schade zorgen.

3. Impregneren

Ook het impregneren van de gevel uw woning is erg belangrijk als uw de levensduur van uw woning op een duurzame manier wilt verlengen. Bij het impregneren van het dak komt er een waterafstotende laag op de gevel. Ook zou u ervoor kunnen kiezen het dak te laten coaten. Dit zorgt ervoor dat algen en mossen zich niet aan de ondergrond kunnen hechten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *