Garagedeuren met een klassieke en natuurlijke uitstraling

Garagedeuren met een klassieke en natuurlijke uitstraling

De juiste garagedeur voor uw woning of garage kan een groot verschil maken. Niet alleen in gebruiksgemak, maar zeker ook in uitstraling en waarde van uw woning met garage. Wist u dat op maat gemaakte garagedeuren volledig naar wens en smaak kunnen worden ontworpen? Een maatwerk garagedeur die past bij uw voorkeuren in gebruik en uitstraling is de kers op de taart van uw huis!

 

Houten openslaande garagedeuren

Voor iedereen die op zoek is naar een landelijke of klassieke garagedeur is de openslaande garagedeur een aanrader. Uitgevoerd met een diagonaal- of vissengraatmotief, boog en/of slaglat en neutje hebben uw openslaande garagedeuren de klassieke of landelijke uitstraling waarnaar u op zoek bent. Geproduceerd uit uw favoriete houtsoort en desgewenst met een bijpassende voor- of achterdoor kan uw houten openslaande garagedeur precies zo worden ontworpen dat uw huis en/of garage een flinke upgrade krijgen. Een maatwerk houten openslaande garagedeur heeft toegevoegde waarde voor u als bewoner, maar is ook waardeverhogend mocht u op den duur uw woning willen verkopen.

 

Houten verticale sectionaaldeuren

Een unieke innovatie in garagedeuren is de verticaal geprofileerde elektrische garagedeur. Waar sectionaal garagedeuren bij de meeste leveranciers alleen kunnen worden vervaardigd met een horizontale belijning, is het bij een enkele leverancier ook mogelijk een verticale garagedeur met een verticale profilering te laten ontwerpen. Uitgevoerd met een boog, slaglat en/of neutje kan de verticale sectionaaldeur precies dezelfde uitstraling hebben als de openslaande garagedeur, maar is in plaats daarvan gemotoriseerd en elektrisch bedienbaar. De verticale sectionaaldeur kan zowel in onderhoudsvrij staal als in hout worden geproduceerd.

garagedeur
Een garagedeur kan uw huis qua uitstraling verhogen.

 

Maak uw garagedeur af met loopdeuren of ramen

Zo veel wensen, zo veel mogelijkheden. Uw garagedeur krijgt precies de juiste uitstraling dankzij de omvangrijke keuze en stijlen. Een boogvorm, ruiten in of naast de garagedeur en/of loopdeur, voordeur of achterdeur in dezelfde stijl als uw openslaande- of verticale garagedeur behoren allen tot de mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *