Kiezen voor een mooie kast op maat

Kiezen voor een mooie kast op maat

Wat is nu mooier dan een kast voor je interieur die je precies op maat kunt maken of laten maken. Je hebt aandacht en zorg voor je interieur en je wilt alles zo perfect mogelijk inrichten. Natuurlijk passend binnen je budget. Je kunt dan natuurlijk een kast aanschaffen waarbij je kiest voor een standaard maat als jouw kamer zich daarvoor leent. Maar vaak zijn die standaardmaten toch niet heel handig en blijft er een kleine ruimte over waar je niets mee kunt. Vooral bij kledingkasten en wandkasten die een groot gedeelte van de wand beslaat, zijn de voordelen van een kast op maat legio.

Kast op maat

Als je kiest voor een kast op maat, kun je precies die kast en de inrichting daarvan kiezen die bij je interieur past. Qua maat maar ook met betrekking tot de uitstraling die je mooi vindt. Misschien wil je wel een mooi kleurtje voor je kast of wil je liever een hele neutrale kast. Verdere voordelen van een kast op maat is dat je kunt kiezen voor schuifdeuren, louvredeuren of voor draaideuren. Is het handig dat de kast in een hoek komt? Ook dat is mogelijk!

Kasten op maat

Inrichting kast

Als we gaan kijken naar de inrichting van de kast zijn er ook veel voordelen van een kast op maat. Je bepaalt zelf de inrichting van iedere kast op maat. Bij een kledingkast kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kast met legplanken, hangruimte en ook nog een ladenblok voor lingerie. Vaak is ook mogelijk om een indeling te kiezen voor de schoenen. Bij een wandkast voor je woonruimte zijn de mogelijkheden nog uitgebreider zoals ruimte voor je boeken, verlichting en ruimte voor de tv.

Nog meer mogelijkheden

Andere voordelen van een kast op maat te laten maken, zijn: de dikte van de planken die je zelf kunt kiezen, de kleur van de kast en de kleuren van de ladefrontjes en natuurlijk de kleur van de achterwand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *