Kiezen voor een tegel op maat

Kiezen voor een tegel op maat

Het uitkiezen van een goede en passende tegel kan een proces zijn waar veel aandacht en tijd in gaat zitten. En dat is ook niet zo heel vreemd, want een tegel doet veel voor de ruimte waar deze komt te liggen. Dat begrijpen we bij Tegelmegashop maar al te goed. Er zijn daarom een aantal vragen die u hier mee kunnen helpen. Pakt u de volledige ruimte aan of gaat u alleen voor de vloer of de wand? Veranderd u daarmee ook van interieur of meubels? Het is natuurlijk wel belangrijk dat de tegels op het interieur aansluiten, maar ook andersom. 

Matchen de tegels nog wel met uw meubels?

Het zijn misschien vragen die vanzelfsprekend klinken, maar waar u wel bij stil moet staan. Zo kunt u wel iets kiezen wat u mooi vindt, maar het kan onnodig duur worden als u ook nog nieuwe meubels moet kopen. Enfin, bij Tegelmegashop hebben we een uitgebreide collectie waar u zelf uit kunt kiezen tussen verschillende soorten vloertegels en wandtegels. Ook wordt hier onderscheid gemaakt in materialen als keramiek, natuursteen of keramisch parket. U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het wel. Laat u vooral eens inspireren door alle tegels van Tegelmegashop

mooie vloertegels
mooie vloertegels


De voordelen van natuursteen

Goed, u heeft een idee van wat u wilt met uw badkamer, woonkamer, toilet, keuken of andere ruimte, maar weet u wel wat voor soort tegels hier moeten komen? Het voornaamste onderscheid kan gemaakt worden tussen keramiek en natuursteen. Als u kiest voor natuursteen, dan gaat u voor een look die uw ruimte echt uniek en exclusief maakt. Natuursteen tegels zijn een natuurlijk product, wat betekent dat geen twee tegels hetzelfde zijn. Iedere ruimte waar natuursteen tegels komen te liggen, krijgt een exclusieve uitstraling die nergens anders terug te vinden is. Of u nu materialen als travertin, leisteen, marmer graniet of hardsteen plaatst; wij van Tegelmegashop hebben het allemaal. We kunnen u er van A tot Z mee helpen.

De voordelen van keramiek

Ook als u toch kiest voor keramiek. Een materiaal dat gunstiger is qua prijs, maar ook onderhoudsvriendelijker is. Dit om de simpele reden dat het geen vuil of vocht vast houdt. Neemt niet weg dat keramiek tegels er ook gewoonweg prachtig uitzien en veel kunnen toevoegen aan uw ruimte. Daarnaast zijn ze ook te krijgen in bijvoorbeeld een natuursteen- of betonlook. 

Mooie kleurrijke Portugese tegels

Een heel mooi voorbeeld van een rijke en prachtige toevoeging in uw huis is de Portugese tegel. Het maakt niet uit waar u deze plaatst, deze vrolijke tegels zorgen ervoor dat de ruimte waarin ze komen te liggen een enorme boost krijgen. Ze brengen een hoop kleur, warmte en sfeer met zich me. Veelal wordt er bij een Portugese tegel gedacht aan kleine tegeltjes van 12,5×12,5 met felle kleuren, drukke prints en een geleefde en versleten look. Dat zijn de populaire varianten, maar er is zo veel meer te krijgen in deze reeks. Neem gerust eens een kijkje door de selectie Portugese tegels bij Tegelmegashop, of kom ze eens bekijken in onze ruime showroom in Roermond. We hebben hier een vloer liggen met wel allerlei tegels in verwerkt, waaronder dus de Portugese tegel. Kom binnen en laat u inspireren, maar ook vooral adviseren door onze deskundige medewerkers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *