LED spots voor iedere gewenste sfeer

LED spots voor iedere gewenste sfeer

Wanneer je aan het verbouwen gaat zal je waarschijnlijk ook de verlichting willen veranderen. Je huidige halogeen spots zijn zeer eenvoudig 1-op-1 te vervangbaar door  LED spots. Je hoeft alleen de oude spots eruit te halen en de nieuwe LED spots te plaatsen. Zo makkelijk is het om tot wel 90% te gaan besparen op je energierekening! Voor 12V spots en bij toepassing van dimmers is het wel van groot belang om na te gaan of je huidige transformator en/of dimmer geschikt is voor LED verlichting. Met name de minimale belasting is hierbij van groot belang. In de meeste gevallen is het overigens wel raadzaam om je oude trafo en/of dimmer toch te vervangen. Op deze manier heb je altijd een oplossing die perfect op elkaar is afgestemd.

Kantelbare LED spots of niet?

Kantelbare LED spots zijn overal nog steeds heel populair. Dat is ook logisch omdat je dan flexibel bent om de spots te gaan kantelen naar de gewenste stand. Maar onze ervaring leert ons dat de spots uiteindelijk dan toch nooit gekanteld worden, die worden vaak in eerste instantie naar beneden gericht en later nooit meer veranderd. Dus stel jezelf voor aanschaf van de LED spots de vraag, hoe belangrijk is het kantelen voor jouw licht situatie? Het advies zou zijn om vooral een spot te kiezen die qua design volledig aansluit aan je wensen en of die spot kantelbaar is of niet zou ik niet te veel waarde aan hechten.

led spots
Kantelbare LED spots zijn overal nog steeds heel populair.

Stijlvolle look aan ruimte met een LED spot

Veelal wordt er een veilige keuze gemaakt om in verschillende ruimtes toch dezelfde LED spots te nemen. Alles is hetzelfde en het geeft het gevoel van een eenheid. Maar het geeft ook een eentonig en saai beeld van de ruimtes. Met LED spots kun je juist die extra stijlvolle look aan een ruimte geven. Kies eens wat anders. Een zwarte inbouw spot op een wit plafond of op een robuuste balk geeft bijvoorbeeld een heel mooi accent. Durf vervolgens in de volgende ruimte te kiezen voor andere spot, of bijvoorbeeld vierkante spot om het geheel chique, persoonlijk en stijlvol te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *