Oosterse wandlampen aangebracht in de eetkamer

Oosterse wandlampen aangebracht in de eetkamer

John zei tegen me, mijn man, die eetkamer van ons is wel erg aan de saaie kant toch? Kunnen we die niet wat opfleuren? Erg goed verlicht is deze zeker ook niet. Ik zit te denken kunnen we hier niet een wandlamp ophangen ofzo? Waarom niet?

Maar niet een doorsnee dertien in een dozijn lamp graag por favor! We willen iets exotischer dan dat. We eten immers vaak Indisch en ook Marokkaans. Daar zou wel een mooie oosterse lamp bij passen dachten wij zo.

Na wat uitzoekwerk op het wereldwijde interweb kwam ik al snel op Ghalia Home Accessories. Een woonwinkel uit Lisse hier vlak om de hoek met een uitgebreide collectie prachtige handgemaakte lampen. Specifiek ook wandlampen: https://www.ghalia.nl/oosterse-wandlamp.

Het model Haifa leek ons wel wat om dat op te gaan hangen in de eetkamer. Die hebben we dus direct aan het winkelmandje toegevoegd. Want alle lampen zijn dus uniek model en als je te lang wacht lees ik, dan heb je best kans dat ze uitverkopen en nooit meer terug komen! Je moet dus snel handelen als je een lamp ziet die je leuk lijkt.

Dus ook maar snel even kijken bij de andere lampen die ze hebben we zouden er op zich ook nog wel eentje kunnen gebruiken in de gang, liefst een plafonniere. Ook die hebben ze bij Ghalia. In dit geval kozen wij voor Azima XL.

Lampen hebben we nu al in huis. John heeft ze geïnstalleerd. Op zichzelf zijn deze lampen al kunstwerken, maar wanneer je ze aanzet is het helemaal magisch. Echt die Arabische 1001 nacht sfeer krijg je dan. Ik kan dit iedereen aanbevelen. Sinds we de wandlamp hebben in de eetkamer zitten we helemaal in stijl cous cous te eten iedere week. Het installeren van oosterse lampen in huis is zeker iets wat ik ook vrienden en collega ga aanraden, want het voegt gewoonweg zoveel sfeer toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *