Meer sfeer in de kinderkamer met Eef Lillemor

Meer sfeer in de kinderkamer met Eef Lillemor

We hebben de laatste hand gelegd aan de kinderkamer van baby Reto een paar weken terug. Alle fundamentele zaken staan er denk aan wieg, ledikant, kast, et cetera. Nu zijn we meer op zoek naar de puntjes op de i echt de styling, want het oog wil ook wat natuurlijk.

Dus gingen we even kijken in onze favoriete webwinkel cozykidz.nl. Zij hebben een zeer groot assortiment hippe toffe kinder decoratie merken, deze winkel heeft echt een neusje voor alles dat cute is!

Specifiek waren we op zoek naar een nachtlampje. En die hebben ze in grote getalen bij CozyKidz. Nu nog het merk en het model. Mr Maria lampen vind ik op zich wel leuk, maar ik hoor ook veel goede verhalen over Eef Lillemor.

-> CozyKidz.nl: Eef lillemor nachtlampjes

Ik vond echt een super leuk ster nachtlampje blauw. En kostte maar iets van 10 Euro, kijk zoiets kun je niet laten liggen. Voor die prijs koop ik er gelijk meerdere zoals cloud nachtlampje mint, ster nachtlampje geel, rainbow nachtlampje. Al die lampjes zullen we verspreid over de kamer plaatsen. Super schattig. De lampjes zien er al leuk uit van zichzelf, maar de licht projectie schijnt ook heel mooi te zijn. Heel fijn dat we voor zulke bescheiden bedragen zulke leuke lampjes kunnen kopen hier. Ik ben er zeer verrukt mee.

Voor de rest waren we dan nog op zoek naar een vloerkleed. Op dit vlak scheen House Doctor een top partij te zijn. Nou die verkopen ze dus ook bij CozyKidz dus komt dat even goed uit.

-> CozyKidz.nl: Alle House Doctor Vloerkleden

Om een lang verhaal kort te maken onze keus viel op het vloerkleed met de naam Zena. Een mooi zeer kwalitatief vierkant vloerkleed dat prima past bij de rest van de kamer. Met dit vloerkleed en alle lampjes van Eef Lillemor met name ziet de kamer er direct een stuk anders uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *