Tijdelijke sanitair op de bouw: welke soorten zijn er?

Tijdelijke sanitair op de bouw: welke soorten zijn er?

Het is erg belangrijk om tijdelijk sanitair aan te leggen indien er voor een bepaalde tijd geen sanitair meer is. Op de bouwplaats is het belangrijk dat alle werkers op een gemakkelijke manier gebruik kunnen maken van een sanitair. Om de aanleg van een definitieve sanitair te voorkomen kun je kiezen voor een tijdelijk sanitair. Hiervoor geldt dat de kosten een stuk lager liggen en de aanleg hiervan tevens een stuk praktischer en gemakkelijker is. Uit hygiënische overwegingen en uit financiële overwegingen is het belangrijk om te kiezen voor een sanitair waardoor medewerkers minder ver hoeven te lopen. Een sanitaire unit kopen voor op de bouwplaats brengt veel voordelen met zich mee.

Het verhuur van toiletten

Het is mogelijk om een toilet te kopen, net als een handwasstation op basis van gel en water. Hiervoor geldt dat de kosten wat hoger liggen ten opzichte van huren. Bekijk vooral het assortiment bij MobielToiletKopen.nl om te achterhalen of een aankoop voor jou relevant is. Als je namelijk een toilet voor een korte tijd nodig hebt, is het niet belangrijk om te kopen. Voor een langere periode geldt dat een toilet huren wellicht een te dure optie is. Dan is kopen de beste optie. 

Diverse mobiele toiletten
Diverse mobiele toiletten

Reinigen van het sanitair

Het is belangrijk om het sanitair regelmatig schoon te maken en hiermee te voorkomen dat er insecten op het sanitair afkomen. Daarnaast kunnen bacteriën ontstaan, iets wat je moet bestrijden met de juiste middelen. Als je kiest voor het huren van een sanitair, dan is het belangrijk om te weten dat een team van het bedrijf langs zal komen om het sanitair te reinigen. Dit is dan niet jouw taak of verantwoordelijkheid en hiermee zal je veel tijd besparen. 

Levering van het sanitair

Het sanitair kan geleverd worden, indien de locatie goed bereikbaar is en goed berijdbaar met een vrachtwagen. De wagen is meestal 2,5 meter breed, waardoor het belangrijk is dat de wagen niet door al te kleine ruimtes moet manoeuvreren. Als de bouwplaats in de buurt van een verharde weg ligt, is deze plaats het makkelijkst te bereiken. Het sanitair wordt verder direct geleverd, zonder dat er nog onderdelen in elkaar moeten worden gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *