Woningtrends van 2019 voor een mooi interieur

Woningtrends van 2019 voor een mooi interieur

Niet alleen jouw garderobe, maar ook het interieur van jouw huis verdient wat extra aandacht en vernieuwing om mee te gaan met de laatste trends. Lees verder om te ontdekken hoe je jouw huis modieus inricht met de laatste trends.

Ontmoeting tussen nieuw en oud

Waag je in 2019 aan een inrichting vol stijlcontrasten! Volgens de laatste mode op het gebied van interior design is een ontmoeting tussen moderne elementen en een traditionelere stijl helemaal hot. Denk daarbij aan industriële designstukken in een rustieke omgeving vol hout.

Een likje verf kan wonderen doen

Functioneel minimalisme

Less is more: dat is voor velen de regel van elegantie en stijl. Dat geldt dit jaar zeker als we het hebben over een mooi interieur. We leggen in 2019 de focus op mooie, duurzame elementen met een strak uiterlijk en houden van multifunctionele items.

Geïnspireerd op de natuur

In 2019 zijn we allemaal wel een beetje eco conscious. We zijn klaar met onnodige plastic spullen en kiezen het liefst voor duurzame producten van hoogstaande kwaliteit. Zo ook in huis: laat je inspireren door natuurlijke materialen en vormen voor een harmonieuze omgeving die helemaal up to date is.

De kleur van het jaar: Living Coral

Zoals elk jaar heeft Pantone dé trendkleur voor het jaar uitgeroepen. Na Ultra Violet, de kleur van 2018, is Living Coral de ster van 2019. Deze prachtige koraalkleur zorgt voor een frisse touch in élk soort interieur. Met een kussen of wat keukentools in de kleur Coral Touch geef je jouw interieur op subtiele wijze een fris en modern tintje.

Elegant in zilver

Living Coral is niet de enige trendy kleur voor een modern interieur. Met zilveren items geef is je interieur nét wat eleganter en moderner. Zilver is fantastisch te combineren met iedere stijl en kleur, en daarmee een tijdloze keuze.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *